Tapahtumat

Idea-iltaa kyläyhdistyksen tulevasta toiminnasta pidetään seurantalolla to 13.9. klo 18, Tervetuloa kaikki kehittämään toimintaa !

Poleenin teatterin kiertue KONSTANPYLKERÖ 7.10. klo 13 Haapakosken seurantalolla. Liput 15€ . Kyläyhdistyksen puffetti auki ennen esitystä.

27.10. klo 8 Kyläjahti, kaikille avoin mahdollisuus osallistua Haapakosken Erämiesten kanssa hirven metsästykseen. Lähtö  Hirvelästä Säämäläntie 365.

Jahdin lomassa kyläyhdistyksen hernekeittoa kaupan Hirvelässä klo 11 – 13. Tervetuloa lounaalle ja metsästyksen pariin.

2.12. Pikkujouluinen joulupuuro seurantalolla klo 16, Aarne Haapakoski- seuran ja kyläyhdistyksen joulunalus tapaus. Tervetuloa!

6.12. Itsenäisyyspäivän lipunnosto Seurantalolla klo 9.  Sisällä tarjolla talonmiehenkahvit.

Kyläyhdistyksen peli-illat nuorille ja lapsille seurantalolla parillisen viikon keskiviikkoisin klo 18 – 19.30, alk. 5.9. Tarkoitus touhuilla ja notkua yhdessä, paikalla yhdistyksen aikuinen, touhut junnut saavat keksiä itse. Lisätietoja Anu Jormakka 040 8316504.

Lasten 4H-kerho  alkaa seurantalolla  syyskuun aikana. Seuraa 4H:n ilmoittelua. Ilmoittautuminen Pieksämen 4H-yhdistykselle

Kylätalokerho

Kerran kuukaudessa kokoontuva kerho jo työelämän ulkopuolella oleville. Kerhopäivän aikana vaihtelevaa ohjelmaa, lounas ja iltapäivä kahvi. Ilmoittautuminen etukäteen Kirsti Mykkäselle p. 050 5405203.

Kerhokerrat:

Ti 4.9. klo 11 – 15 Soukkaskota, Hukankoskentie n. 70. Vaihdetaan kesäkuulumisia, pelataan ulkopelejä ja nautitaan grilliherkkuja.

Ti 8.10. Vanhusten viikon tapahtuma Veturitorilla Pieksämäellä, ajankohdasta ilmoitus myöhemmin.

Ti 13.11.  klo 11 – 15 Haapakosken seurantalo, askartelua ja arpajaiset.

Ti 11.12. klo 11 -15 Haapakosken seurantalo, joulujuhla, seurakunta vieraana, mukaan voi tuoda pienen paketin pukinkonttiin.